top of page
IMG_6874.jpg

Tipus d'apartaments

Apartaments Primera Linea Torre Valentina disposa d'apartaments totalment equipats amb dues o tres habitacions i sempre amb les millors vistes a la platja de Torre Valentina. Consulta els nostres preus introduint les dates que t'interessin.

Sempre amb el millor preu garantit.

m3.jpg

Apartaments Play de dues habitacions amb vista al mar

Apartament de dues habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb llitera. Cuina i quarto de bany amb banyera. Terrassa amb vistes al mar.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina amb vitroceràmica o gas, televisor LED de 32'.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

m2.jpg

Play Superior de dues habitacions vista al mar

Apartament en sisena planta de dues habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb llit de matrimoni. Cuina i dos quartos de bany, un amb banyera i una amb dutxa. Terrassa amb vistes al mar. Menjador amb llit supletori plegable. Decoració moderna i funcional. Vistes espectaculars.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina amb vitroceràmica, televisor LED de 32'. Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

m2.jpg

Apartaments Play classic amb vista al mar

Apartament de dues habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb llit de matrimoni. Cuina integrada al saló, quarto de bany amb dutxa. Parquet a tot l'apartament. Tarima de fusta tropical a la terrassa. Amb vistes al mar.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina de gas natural, televisor LED de 32', rentavaixelles, assecadora.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

m1.jpg

Apartaments Play modern amb vista al mar

Apartament de dues habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb llit de matrimoni o lliteres. Cuina integrada al saló, quarto de bany amb dutxa. Parquet a tot l'apartament.  Amb vistes al mar.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina de gas natural, televisor LED de 32', rentavaixelles, assecadora.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

M1.jpg

Apartaments Play de tres habitacions vista al mar (up)

Apartament en setena planta de tres habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb lliteres. Tercera habitació exterior amb llit de matrimoni. Cuina i dos quartos de bany amb banyera. Terrassa amb vistes al mar.  Vistes espectaculars.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció de gas natural, cuina amb vitroceràmica, televisor LED de 32'.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

m1.jpg

Apartaments Play de tres habitacions vista al mar (down)

Apartament a la primera planta de tres habitacions, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb llit de matrimoni. Tercera habitació exterior amb cama nido. Cuina i dos quartos de bany amb banyera. Terrassa amb vistes al mar.  Vistes espectaculars.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina de gas natural, 2 televisors LED, rentavaixelles, assecadora.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens. Zona ajardinada.

IMG-4277.jpg

Apartament Front de mar 1 habitació vista al mar

Apartament a la setena planta de una habitació, habitació principal amb vistes al mar i llit de matrimoni.  Cuina integrada i un quarto de bany amb dutxa. Terrassa amb vistes al mar.  Vistes espectaculars. Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina de vitroceràmica, 2 televisors LED, rentavaixelles, rentadora.

Wifi gratuïta. 

Apartament Marítim de tres habitacions d'alt stànding

Apartament de tres habitacions de molt alt stànding, habitació principal i saló amb vistes parcials al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb 2 llits. Tercera habitació interior amb llit de matrimoni. Cuina i dos quartos de bany amb dutxa i cabina d'hidromassatge. Terrassa i jardí privat amb vistes parcials al mar.

Equipat amb aire condicionat amb bomba de calor, calefacció, cuina amb vitroceràmica, televisor LED.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens i dues piscines comunitàries . Zona ajardinada.

IMG_20200913_192836_0.jpg

Apartament Marítim de dos habitacions

Apartament de dos habitacions, habitació principal i saló amb vistes al mar i llit de matrimoni. Segona habitació exterior amb 2 llits. Cuina i dos quartos de bany amb dutxa i banyera. Dues terrasses amb vistes al mar. Terrassa principa amb vistes a la zona comunitaria (jardins i piscines) i vistes al mar. Toldo i persianes monitoritzaes.

Equipat amb calefacció, cuina amb vitroceràmica i rentaplats, televisor LED.

Wifi gratuïta. Espai de jocs per a nens i dues piscines comunitàries . Zona ajardinada.

bottom of page